Advies op maat voor al jouw financiële zaken

Persoonlijk contact, daar draait het binnen ons bedrijf om. Want alleen goed inzicht in jouw motieven en drijfveren leidt tot een advies op maat. Daarom vinden wij persoonlijk contact essentieel!

Ieder advies start bij ons met een persoonlijke kennismaking. Hierin leggen wij onze werkwijze aan je uit en kunnen we “proeven” of we bij elkaar passen. Wij verdiepen ons vervolgens in jouw situatie en dragen duidelijke oplossingen aan.

Snelheid, wederzijds vertrouwen, afspraken nakomen en persoonlijk contact met een adviseur die je kent zijn onze kernwaarden. Bij ons sta JIJ echt centraal.

Roy

Richard

Andrea

Team Goertz
Beeldmerk Goertz
Waar kunnen wij je mee helpen?

We begrijpen dat jouw persoonlijke situatie anders is dan die van anderen, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften.

Icoon hypotheek

Hypotheek advies

De sleutel tot jouw droomhuis met de meest voordelige hypotheekoplossing.

Icoon financieel

Financieel advies

Met een plan jouw financiéle doelen bereiken.


Icoon verzekering

Verzekering (privé)

Onze onafhankelijke adviseurs selecteren de verzekeringen die het beste passen bij jouw situatie.

Verzekering (zakelijk)

Wij helpen je bij het maken van de beste keuze, zodat je bedrijf altijd voortgezet kan worden.
RegioBank

Bankzaken regelen

Wij zijn een zelfstandig adviseur van RegioBank in Koningsbosch.

Onafhankelijk maatwerk

Wij zijn niet gebonden aan één partij en onderhandelen over de beste voorwaarden, premies en schade-uitkeringen voor jou. 

Logo Advieskeuze
9.9/10

Klanten geven ons een 9,9 op Advieskeuze!

Andrea

Klanten over Goertz

Meer dan 80 klanten geven ons:
5/5
Beeldmerk Goertz

Veelgestelde vragen en antwoorden

Goertz is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.

Onafhankelijk financieel advies betekent dat de financieel adviseur geen belang heeft bij het aanbevelen van bepaalde financiële producten. Hij of zij zal alle beschikbare opties bekijken en alleen advies geven dat in jouw belang is.

Onafhankelijk financieel (hypotheek)advies is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je het beste financiële advies krijgt dat past bij jouw situatie. Een onafhankelijk adviseur zal je helpen om de beste beslissingen te nemen, zonder beïnvloed te worden door belangenconflicten.

Het belangrijkste verschil is dat een bank alleen haar eigen producten kan aanbieden, terwijl een onafhankelijk adviseur alle producten op de markt kan onderzoeken en aanbevelen. Hierdoor krijg je meer keuzemogelijkheden en een breder scala aan opties.

De kosten van onafhankelijk financieel advies kunnen variëren, afhankelijk van de diensten die worden geleverd.

 

In onze vergelijkingskaarten kan je lezen wie wij zijn en wat je van ons mag verwachten. Ook lees je welke vergoeding van je gevraagd wordt. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n kaart. Zo kan je onze dienstverlening en de kosten daarvan eenvoudig vergelijken met anderen.

Een onafhankelijk financieel adviseur kan je helpen om producten te vinden die beter passen bij jouw persoonlijke situatie en doelen. Daarnaast kunnen ze je ook helpen om kosten te besparen door producten te vergelijken en te onderhandelen met aanbieders.

Ja, een onafhankelijk financieel adviseur kan je helpen met het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie en behoeften. Vaak ben je zelfs voordeliger uit. Wij hebben bijvoorbeeld toegang tot hypotheekverstrekkers met zeer scherpe rentes die niet rechtstreeks toegankelijk zijn voor consumenten.

Beeldmerk Goertz

Kennis maken?

Richard Goertz

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie.