Hypotheek advies en financieel advies in Koningsbosch

Over Goertz

Persoonlijk contact, daar draait het binnen ons bedrijf om. Want alleen goed inzicht in jouw motieven en drijfveren leidt tot een advies op maat. Daarom vinden wij persoonlijk contact essentieel!

Ieder advies start bij ons met een persoonlijke kennismaking. Hierin leggen wij onze werkwijze aan je uit en kunnen we “proeven” of we bij elkaar passen. Wij verdiepen ons vervolgens in jouw situatie en dragen duidelijke oplossingen aan.

Snelheid, wederzijds vertrouwen, afspraken nakomen en persoonlijk contact met een adviseur die je kent zijn onze kernwaarden. Bij ons sta jij echt centraal.

9.9/10
Klanten geven ons een 9,9 op Advieskeuze!
Team Goertz
Beeldmerk
Andrea Vergossen - Goertz
Medewerkster Bankzaken/ Verzekeringsspecialist
De klant is koning!

Een kreet die Andrea op het lijf is geschreven. Het is haar passie om onderscheidende dienstverlening te leveren die net een beetje verder gaat dan je had verwacht. Andrea is jouw aanspreekpunt voor bankzaken via de RegioBank. Ook kan je bij haar terecht voor jouw (particuliere) verzekeringszaken.

Klop gerust bij haar aan als je op zoek bent naar een bank die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan.

Andrea
Beeldmerk
Richard Goertz
Verzekeringsspecialist/ Medewerker Bankzaken

Open, eerlijk en duidelijk

Jouw verzekeringspakket optimaal afstemmen op de risico’s die je loopt is de uitdaging van Richard. Zowel privé als zakelijk.

Richard kent het grote aanbod van aanbieders en producten als geen ander en vindt altijd een oplossing die het beste past in jouw situatie. Richard staat voor; “open, eerlijke en duidelijke communicatie”.

Beeldmerk
Roy Goertz
Erkend Financieel adviseur/ Verzekeringsspecialist

In begrijpelijke taal.

Adviseren zoals hijzelf graag geadviseerd zou worden is de drijfveer van Roy. Zonder poespas en in begrijpelijke taal.

Roy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Deze kennis zet hij met enthousiasme in om te zoeken naar oplossingen die aansluiten op jouw situatie. Of het nu gaat om je hypotheek, pensioen of verzekeringspakket.

Beeldmerk
Afspraak maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.