Hypotheek advies en financieel advies in Koningsbosch
Financiering privé

Financiering aanvragen (privé)

In onze kredietaanvraagmodule kan je eenvoudig de benodigde gegevens invullen om een kredietaanvraag te doen.

Financiering aanvragen (privé)

In onze kredietaanvraagmodule kan je eenvoudig de benodigde gegevens invullen om een kredietaanvraag te doen.

Op deze pagina

Kredietaanvraagmodule

Vul hieronder je gegevens in. Na ontvangst van jouw gegevens gaan we voor je aan de slag. Wij zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van jouw aanvraag. Op basis van jouw ingevulde gegevens laten we je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Execution only

Het proces werkt op basis van execution only. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt. Zie ook de toelichting hieronder.

Wanneer je producten afsluit via onderstaande rekenmodule, maak je een keuze op basis van Execution only. Dit betekent dat je een financieel product afsluit waarbij je zelf de keuze maakt welk financieel product naar jouw oordeel het beste past bij jouw financiële situatie.

Wanneer je een product afsluit via deze rekenmodules zie je dus af van de mogelijkheid dat wij jou persoonlijk adviseren. Wij kunnen daarom als financieel adviseur op basis van onze deskundigheid niet controleren of het door jou gekozen financieel product daadwerkelijk bij jouw specifieke persoonlijke financiële situatie past. Er is dus geen sprake van advies door ons kantoor en je bent zelf verantwoordelijk voor de door jou gemaakte keuze.

Geld lenen kost geld
Beeldmerk

Kennis maken?

Richard Goertz

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie.