Hypotheek advies en financieel advies in Koningsbosch

Kredietaanvraagmodule

Welkom bij onze kredietaanvraagmodule. Hier kan je eenvoudig de benodigde gegevens invullen om een kredietaanvraag te doen. Op basis van jouw ingevulde gegevens laten we je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Wij zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van jouw aanvraag. Het proces werkt op basis van execution only. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt. Zie ook de toelichting hieronder. 

Wanneer je producten afsluit via onderstaande rekenmodule, maak je een keuze op basis van Execution only. Dit betekent dat je een financieel product afsluit waarbij je zelf de keuze maakt welk financieel product naar jouw oordeel het beste past bij jouw financiële situatie.

Wanneer je een product afsluit via deze rekenmodules zie je dus af van de mogelijkheid dat wij jou persoonlijk adviseren. Wij kunnen daarom als financieel adviseur op basis van onze deskundigheid niet controleren of het door jou gekozen financieel product daadwerkelijk bij jouw specifieke persoonlijke financiële situatie past. Er is dus geen sprake van advies door ons kantoor en je bent zelf verantwoordelijk voor de door jou gemaakte keuze.

Geld lenen kost geld